Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Secretaresse vacatures Utrecht

Secretaresse vacatures Utrecht

Wilt u aan het werk als secretaresse in Utrecht? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen bij de vacatures die we u bij Solide Intermediair allemaal te bieden hebben. We hebben bij ons uitzendbureau namelijk altijd de nieuwste vacatures klaarstaan van een groot netwerk aan bedrijven waar wij mee samenwerken. We hebben ook altijd vacatures in de regio Utrecht voor u bij elkaar. Neem dan ook eens een kijkje in ons aanbod om te zien of hier een vacature bijstaat die het beste aansluit op uw wensen. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen als u wilt weten wat er voor werk voor u te vinden is.
 

U zoekt een vacature voor secretaresse in Utrecht?

Bij Solide Entertainment werken mensen die als geen ander weten hoe ze u aan een nieuwe baan kunnen helpen. U bent dan ook altijd welkom om een keer bij een van onze kantoren langs te komen om hier kennis te maken. We denken dat we beter voor u een baan kunnen vinden als we u persoonlijk een beetje kennen. We hebben ook altijd persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij de beste match maken tussen vraag en aanbod. Wilt u hier meer over weten of gelijk een afspraak met ons maken? Dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons.
 

Meer weten over onze secretaresse vacatures in Utrecht?

Als u meer wilt weten over de vacatures die we klaar hebben staan, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Ziet u bijvoorbeeld een vacature tussen onze secretaresse vacatures voor Utrecht staan die u aanspreekt, dan bent u altijd welkom om hier contact over op te nemen met ons. Samen met u bekijken we dan of deze betreffende vacature past bij wat u te bieden heeft. Zo ja, dan zorgen wij ervoor dat u een sollicitatiegesprek krijgt bij het bedrijf in kwestie, waar we u natuurlijk zo goed mogelijk op willen voorbereiden.
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close