Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Uitzendbureau Utrecht

Uitzendbureau Utrecht

U bent op zoek naar personeel dat zo snel mogelijk voor u aan de slag kan gaan? Professionele mensen die bij uw bedrijf passen en die weten waar het bij uw bedrijf om draait? Neem dan vandaag nog contact op met Solide Intermediair. Wij hebben veel ervaring met het zoeken van de juiste mensen voor een breed aanbod aan bedrijven, in een groot aantal verschillende branches. Wij hebben een grote database aan mensen voor u klaarstaan, waar we direct in gaan zoeken om voor u de juiste mensen te vinden. Zo kunnen we vaak al binnen een paar dagen de kandidaten aan u presenteren.

U zoekt een uitzendbureau in Utrecht?

Solide Intermediair is te vinden in Almere, Lelystad en Veenendaal. Toch zijn wij ook in te schakelen als uitzendbureau voor Utrecht. We hebben al vele bedrijven in uw stad aan de perfecte personen geholpen en gaan ook graag voor u op zoek. Als wij iemand uitkiest die wij aan uw presenteren, dan kan deze persoon direct bij u beginnen. Voordeel van werken met een uitzendbureau is dat deze persoon bij ons in dienst is en door ons wordt betaald. We nemen u een groot deel van de administratie uit handen en u houdt de vrijheid om deze persoon zonder verdere verplichtingen weer te laten gaan.

Neem contact op met ons uitzendbureau voor Utrecht

U zoek een uitzendbureau in Utrecht en wil hier graag eens mee om tafel? Solide Intermediair komt graag uw kant op om eens met u door te spreken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Het is belangrijk om iemand in dienst te nemen die bij uw bedrijf past, vandaar ook dat wij grondig te werk gaan met het zoeken van de juiste persoon. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van het vinden van het juiste personeel voor een grote variatie aan bedrijven.

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close