Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Werving en selectie Utrecht

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van werving en selectie in Utrecht? Een bedrijf waar u aan het juiste adres bent voor de hulp die u nodig heeft om perfect personeel te vinden? Neem dan vandaag nog eens contact op met Solide Intermediair. We hebben mensen klaarstaan die graag eens met u om tafel gaan zitten om te bekijken wat voor personeel u zoekt. Wat is het vakgebied waar u op actief bent? Zoekt u mensen met ervaring of jong talent? En voor welke periode heeft u mensen nodig? We zorgen er dan voor dat u snel de juiste mensen krijgt aangereikt.

Aan de slag met een werving en selectiebureau in Utrecht

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u het juiste personeel voor die openstaande functie binnenhaalt. Als u hier zelf eigenlijk geen tijd voor heeft om dit op poten te zetten, dan is het verstandig om hier een expert bij in te schakelen. Wij gaan graag voor u op zoek naar die speciale persoon voor die functie. We gaan om te beginnen eens samen een profiel opstellen van de persoon die u voor ogen heeft. Waar moet uw nieuwe personeelslid allemaal aan voldoen? De kans is groot dat wij deze persoon al in onze database hebben staan. Is dit niet het geval, dan zetten we een zoekactie op touw om toch die perfecte expert voor u uit de anonimiteit te halen.

Meer weten over werving en selectie in Utrecht?

Op het gebied van werving en selectie in Utrecht staan wij altijd voor u klaar. Als werving en selectiebureau voor Utrecht hebben we veel ervaring met het vinden van de juiste mensen. We hebben mensen voor u klaarstaan voor een groot aantal verschillende branches. We kunnen ook voor uw bedrijf die mensen zoeken die u nodig heeft. Meer weten over Solide Intermediair? Neem dan gewoon even contact met ons op. We gaan dan samen met u bekijken hoe wij ervoor gaan zorgen dat u straks een uitermate geschikt nieuw personeelslid aan uw bedrijf toevoegt!

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Isabelle Frangiamore vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Isabella Frangiamore

Intercedent
Almere

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2021 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Urenregistratie   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close