Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vacatures
inDen Helder
inGroningen
inDen Helder
inHarlingen
inScheveningen
inAlmere
inLelystad
inLelystad
inAlmere
inAlmere

Secretaresse vacatures Almere

Secretaresse vacatures Almere

Bent u op zoek naar secretaresse vacatures in Almere? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de vacatures die wij bij Solide Intermediair allemaal voor u klaar hebben staan. We hebben een ruim aanbod aan vacatures in uw regio, hier zitten ook regelmatig vacatures voor secretaresse bij. U kunt altijd even contact met ons opnemen om door te nemen wat voor baan u precies zoekt. Wij zoeken hier dan bij wat we in het aanbod aan vacatures allemaal passend klaar hebben staan. U kunt er dan op rekenen dat u louter de beste vacatures die openstaan krijgt aangeboden.
 

U zoekt een vacature voor secretaresse in Almere?

Indien u aan de slag wilt als secretaresse in Almere is het goed om eens te bekijken wat er allemaal aan functies openstaat. We hebben bij Solide Intermediair goede contacten met bedrijven in een groot aantal verschillende branches. Binnen deze branches worden vaak ook secretaresses gezocht. Bent u een secretaresse die graag enthousiast en met passie aan de slag wil gaan, dan bent u de persoon die wij voor deze functie zoeken. Kom eens langs bij ons in Almere om persoonlijk kennis te maken met ons en met ons door te nemen welke functie u precies zoekt.
 

De perfecte vacature voor secretaresse in Almere

Als jij werk zoekt als secretaresse in Almere, dan is het goed om dit eens met Solide Intermediair door te nemen. We staan namelijk altijd klaar om jou aan een nieuwe baan te helpen die het beste bij je past. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten hoe ze voor jou de juiste functie moeten vinden. We helpen u niet alleen maar met het vinden van de juiste vacature voor secretaresse in Alkmaar, maar ook als u bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek moet voorbereiden.
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close