Login
Close
Inloggen

Een flexibele of vaste baan of werken als zzp’er?

  

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een vaste of flexibele baan? Of zoek je iemand die jouw belangen kan behartigen, zodat jij je kunt concentreren op het optimaal inzetten van je kennis en ervaring? Laat ons weten wat je wensen en eisen zijn en wij gaan voor je op zoek.

Als toekomstige medewerker van Solide of een van onze klanten zijn er drie constructies mogelijk

  1. je krijgt een uitzendcontract en werkt via ons bij onze klant op tijdelijke basis
  2. je komt in vaste dienst bij Solide en wordt door ons gedetacheerd bij onze klant
  3. je doorloopt bij ons de werving-en-selectieprocedure en komt vervolgens in dienst bij onze klant, op basis van een tijdelijk of vast contract.

Als zzp’er moet je voldoen aan de Wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie), die eisen stelt aan de samenwerking tussen opdrachtgevers en zzp’ers. Ben je er niet zeker van of je voldoet aan die eisen en/of wil je worden verlost van de rompslomp die de wet- en regelgeving met zich meebrengt? Solide Intermediair biedt je – in overleg en nadat we een loonberekening hebben gemaakt – de keuze:

  1. je komt bij ons in dienst en werkt bij je eigen opdrachtgever(s) via onze uitzend-dienstverlening voor zzp-ers
  2. je blijft zelfstandig ondernemer en maakt alleen gebruik van onze bemiddeling.

Vacatures voor vast en tijdelijk werk

Wil je weten welke mogelijkheden we momenteel voor je hebben? Je vindt ze bij onze actuele Vacatures. Is er nu niets voor je bij, stel dan een job alert in. Je krijgt dan direct bericht als we een vacature hebben in jouw vakgebied. Durf je de uitdaging met ons aan, schrijf je dan meteen in. Een goede arbeidsrelatie met onze uitzendkrachten, medewerkers en zzp’ers vinden we belangrijk. We kijken dan ook verder dan je cv en maken graag uitgebreid kennis met je.

Een solide en persoonlijke intermediair

Als uitzendbureau, detacherings- en werving-en-selectiebureau zet Solide Intermediair alles op alles om de juiste werkgever en de juiste werkzoekende bij elkaar te brengen. Dat doen we zorgvuldig en met veel persoonlijke aandacht. We zijn een sociaal betrokken bemiddelingsbureau en gaan te allen tijde voor een langdurige samenwerking en solide partnerschap met alle betrokken partijen. Persoonlijk, servicegericht, transparant en de focus op continuïteit en kwaliteit zijn onze belangrijkste pijlers.

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close