Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vacatures procesoperator Rotterdam

Wil jij werken als procesoperator en doe je dat dan het liefste in Rotterdam en omgeving? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de vacatures voor procesoperator in Rotterdam die wij bij Solide Intermediair voor je klaar hebben staan. We zijn altijd op zoek naar goede procesoperators voor onze opdrachtgevers. Schroom dan ook niet om ons aanbod aan vacatures eens rustig door te nemen om te zien wat hier allemaal op dit gebied te vinden is. Als jij een vacature voor procesoperator in Rotterdam hebt gevonden die op jouw wensen en mogelijkheden aansluit, dan horen we graag van je.

Vacatures voor procesoperator die Rotterdam als thuishaven hebbenZoek jij een vaste baan, of wil je liever in een flexibel contract aan de slag? Of toch liever aan de slag als ZZP-er? Bij Solide Intermediair helpen wij je graag verder in je zoektocht naar een

baan die jou op het lijf is geschreven. We bieden jou drie verschillende constructies als je een vacature voor procesoperator in Rotterdam bij ons wil invullen. De eerste is dat je met een uitzendcontract tijdelijk bij een bedrijf werkt. Optie twee is dat je bij ons in dienst komt en dan door ons wordt gedetacheerd. De derde mogelijkheid is dat je bij ons een werving- en selectietraject doorloopt en dan fulltime bij onze klant in dienst komt. We nemen deze mogelijkheden graag met je door en bekijken dan welke het beste bij jou past.

Vacatures voor procesoperator in Rotterdam doornemen

Zoek jij vacatures voor procesoperator die Rotterdam als thuishaven hebben? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen met alle vragen die je hebt. We kijken samen met jou waar jij het beste als procesoperator aan de slag kunt gaan, alsmede op welke manier. Naast de hiervoor genoemde drie opties is het ook nog mogelijk om als ZZP-er voor ons te werken. Zo kun je bij ons in dienst komen, maar wel je eigen opdrachtgevers houden, of als zelfstandig ondernemer alle gebruik maken van onze bemiddeling.

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close