Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

SHEQ medewerker

SHEQ medewerker

Bent u actief als SHEQ medewerker maar wilt u graag een nieuwe baan vinden? Of staat u aan het begin van uw carriere en wilt u graag als SHEQ medewerker aan de slag? Dan is het goed om eens te komen kijken bij wat er allemaal aan vacatures voor dit werk te vinden is. We hebben bij Solide Intermediair een groot aantal verschillende banen klaarstaan, waarbij u er op kunt rekenen dat wij ons best gaan doen om voor u de beste te vinden. Werken als SHEW manager is een verantwoordelijke baan, het is dan wel belangrijk dat u het gevoel hebt dat dit werk ook echt bij u past.
 

Een SHEQ medewerker vacature vinden

Als u op het gebied van SHEQ aan de slag gaat, dan betekent dit dat u uzelf bezighoudt met Safety, Health, Environment en Quality. Met andere woorden is het aan u om ervoor te zorgen dat het met de veiligheid en gezondheid op de werkvloer wel goed zit. Een verantwoordelijke baan, waarbij wij u aanraden om ervoor te zorgen dat u altijd op de hoogte bent van nieuwe bepalingen en regels. Ook als u tijdelijk even geen werk heeft is het goed om u hiermee bezig te blijven houden. Wilt u weer aan het werk als SHEQ medewerker? Dan raden wij u aan om eens een kijkje op onze website te nemen om te zien welke functies wij momenteel voor u klaar hebben staan.
 

Samen met u op zoek naar de ideale SHEQ medewerker vacature

We vinden het belangrijk om u aan werk te helpen dat het beste bij u past. Per slot van rekening is het zo dat het belangrijk is om een baan te hebben waar u uw ei in kwijt kunt. Als u bij ons langskomt maken we graag kennis met u. Als we u persoonlijk wat beter leren kennen, is het voor ons ook mogelijk om een functie te zoeken die het beste bij u past. We gaan samen met u op zoek naar het werk waar u gelukkig van wordt.
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Isabelle Frangiamore vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Isabella Frangiamore

Intercedent
Almere

Business Partner Solide Intermediair Rotterdam. Team Solide Intermediair Rotterdam. Uitzendbureau Rotterdam, Detacheringsbureau Rotterdam, Werving en Selectiebureau Rotterdam. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 010-8080495
Dane Oost

Business Partner
Rotterdam

Business Partner Solide Intermediair Rotterdam. Team Solide Intermediair Rotterdam. Uitzendbureau Rotterdam, Detacheringsbureau Rotterdam, Werving en Selectiebureau Rotterdam. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 010-8080495
Eva van Dulken

Business Partner
Rotterdam

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2022 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close