Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Terminal operator Rotterdam vacature

Wil jij graag werken als terminal operator, bij voorkeur in Rotterdam of een van de omliggende plaatsen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we bij Solide Intermediair voor je hebben klaarstaan. Je kunt er ook voor kiezen om een keer contact met ons op te nemen om samen met ons te bekijken welke terminal operator in Rotterdam vacature het beste bij je past. We bekijken daarbij niet alleen maar aan welke functie jij technisch gezien het beste invulling kunt geven, maar ook of wij denken dat er een klik kan zijn tussen jou en het betreffende bedrijf.

Zoek jij Rotterdam een terminal operator vacature?

Als jij aan de slag wil als terminal operator in Rotterdam, dan heb je bij ons meerdere mogelijkheden. We hebben namelijk niet alleen een vacature voor terminal operator in Rotterdam klaarstaan, maar bieden jou ook de mogelijkheid om hier op drie verschillende manieren mee aan de slag te gaan. Zo kun je er voor kiezen om met een uitzendcontract tijdelijk bij een van onze klanten te werken. Maar we bieden je ook de mogelijkheid om bij ons in dienst te komen en dan door ons te worden gedetacheerd. Als derde optie kan je ook door ons worden geworven en geselecteerd, waarna je fulltime bij het bedrijf gaat werken dat een functie ter beschikking heeft. 

Meer weten over een bepaalde terminal operator in Rotterdam vacature?

Het kan natuurlijk dat jij al verder hebt gekeken op deze website en daar in Rotterdam een terminal operator vacature klaar hebt zien staan. In dat geval raden wij je aan om daar gewoon even contact over op te nemen met ons. We bekijken dan of dit een vacature is die je op het lijf is geschreven. Mocht dat zo zijn, dan bekijken we hoe jij hieraan invulling gaat geven. Wist je bijvoorbeeld dat het ook mogelijk is om bij of via ons te werken als ZZP-er?
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close