Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vacatures
inGroningen
inDen Helder
inHarlingen
inScheveningen
inAlmere
inAlmere Buiten
inLelystad
inLelystad
inAlmere
inAlmere

Vacature schipper

Vacature schipper

Bent u een schipper die op zoek is naar een nieuwe baan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de vacatures die wij op uw vakgebied allemaal voor u klaar hebben staan. Bij Solide Intermediair vindt u banen in een groot aantal verschillende functies. We vinden het heel belangrijk om u een baan te kunnen bieden die helemaal op uw wensen is afgestemd. We hebben een uitgebreid netwerk aan contacten, zodoende kunnen wij u ook vacatures als schipper aanbieden. U kunt deze altijd even doornemen op onze website, maar we kunnen de mogelijkheden ook persoonlijk met u doornemen.
 

U zoekt een vacature voor schipper?

Als u een schipper vacature zoekt, dan is het heel belangrijk om hier eens zorgvuldig naar op zoek te gaan. Het is per slot van rekening zo dat er genoeg vacatures op uw vakgebied te vinden zijn, maar sluiten deze wel helemaal aan op uw wensen? Als u eens bij ons langskomt dan kunnen we samen doornemen wat uw specifieke wensen zijn als u op zoek bent naar een nieuwe baan. Wilt u nationaal werken? Internationaal? We hebben klanten die zowel in binnen- als buitenland actief zijn. Klanten die een professionele schipper zoeken die voor hen wil werken.
 

Een schipper vacature vinden

Vacatures zoeken is een ding, maar vacatures vinden is natuurlijk een heel ander verhaal. We hebben jarenlange ervaring met het vinden van de juiste mensen bij de juiste baan, maar ook andersom. Neem eens een kijkje in onze vacaturebank om te zien wat er allemaal mogelijk is op uw vakgebied. Bij Solide Intermediair kunt u uzelf altijd inschrijven om hulp te krijgen bij het vinden van een baan. Bel of mail anders even met een van onze adviseurs om uw wensen met ons door te nemen.
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close