Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vacatures asbestsaneerder

Vacatures asbestsaneerder

Bent u werkzaam als asbestsaneerder en wilt u nu graag een nieuwe baan vinden? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de banen die wij u bij Solide Intermediair allemaal te bieden hebben. We hebben in onze vacaturebank banen te staan in een groot aantal verschillende branches. Ook in het vak van asbestsaneerder is regelmatig goed werk te vinden. We hebben contacten met bedrijven die vakmensen op dit gebied zoeken. We kunnen u dan ook altijd helpen in uw zoektocht naar een baan, als u als asbestsaneerder aan de slag wilt gaan, of aan de slag wilt blijven.
 

Een vacature voor asbestsaneerder zoeken

We hebben een groot aantal asbestsaneerder vacatures voor u klaarstaan. We raden u dan ook aan om eens bij ons te komen kijken als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben. We nemen dit graag in een persoonlijk gesprek eens met u door. We bekijken dan wat uw ervaring is, wat voor werk u precies zoekt en hoeveel uur u wilt werken. We krijgen dan een beter beeld van u persoonlijk, wat ons helpt om voor een betere match te zoeken met een werkgever die een bepaalde functie open heeft staan.
 

Aan de slag met onze asbestsaneerder vacatures

Wanneer u een vacature voor asbestsaneerder zoekt, dan is het belangrijk om hier serieus mee aan de slag te gaan. Neem niet de eerste de beste vacature aan die u tegenkomt, want er wordt op uw terrein vaak gezocht naar gedreven, kundige vakmensen. We gaan graag samen met u op zoek naar de functie die het beste bij u past. Meer weten hierover? U kunt altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen, of om een afspraak met ons te maken.
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Isabelle Frangiamore vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Isabella Frangiamore

Intercedent
Almere

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2021 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Urenregistratie   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close