Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vacatures Almere

Vacatures Almere

U bent woonachtig in Almere en bent op zoek naar een nieuwe baan? U zoekt een uitzendbureau waar niet alleen mooie banen klaarstaan, maar waar ook mensen werken die serieus voor u aan de slag willen gaan bij het vinden van de ideale baan? Dan nodigen wij u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen bij Solide Intermediair. We hebben bij ons bureau mensen in dienst die graag eens voor u aan de slag gaan. We hebben een uitgebreid netwerk aan klanten die op zoek zijn naar mensen zoals u, die zich in willen zetten om van hun baan een succes te maken.
 

De vacaturebank voor Almere

Bij ons uitzendbureau bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuwe baan. Bent u nieuw op de arbeidsmarkt en wilt u graag een baan vinden die op uw opleiding aansluit? Of heeft u al ervaring en wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging? Wat uw wensen ook zijn, bij ons bent u aan het juiste adres. We gaan samen met u op zoek naar de juiste vacature in Almere of een van de omliggende plaatsen. Onze vacaturebank voor Almere wordt constant bijgewerkt met nieuwe vacatures.
 

Kom eens langs bij ons voor vacatures in Almere

We hebben bij Solide Intermediair een kantoor in Almere, waar u altijd een keer langs mag komen om kennis te maken met ons. We denken dat dit de beste manier is om u te leren kennen, zodat we samen met u naar uw perfecte baan op zoek kunnen gaan. Zo kunnen we ook de beste match maken tussen u en uw volgende werkgever. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. U kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen bij de vacaturebank voor Almere die wij op onze website klaar hebben staan.
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close