Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vacatures Lelystad

Vacatures Lelystad

Bent u op zoek naar een nieuwe baan en wilt u hier graag zo snel mogelijk mee aan de slag? Waarschijnlijk heeft u dan al heel wat vacatures voor Lelystad op Internet bekeken. Er zijn meerdere websites met vacatures, wellicht dat u hier wel iets tussen heeft zien staan. Als u echter een vacature in Lelystad zoekt die helemaal op uw wensen aansluit, dan is het veel beter om hiervoor een kijkje te komen nemen bij Solide Intermediair. Wij hebben mensen klaarstaan die samen met jou op zoek gaan naar de baan die het beste bij u past.
 

De vacaturebank voor Lelystad en omstreken

Bij Solide Intermediair vindt u vacatures die u op het lijf zijn geschreven. We vinden het belangrijk dat u een baan krijgt die goed bij u past. We zijn actief als uitzendbureau, maar ook op het gebied van detachering, werving en selectie. We zijn werkzaam bij alle mogelijke branches, het is dan ook absoluut de moeite waard om eens bij ons te komen kijken om te zien wat voor banen we in onze vacaturebank voor Lelystad en omstreken hebben staan. U bent ook altijd welkom om een keer langs te komen bij ons in Almere. We vinden het prettig om onze mensen in het echt te leren kennen, zodat we echt weten naar wat voor baan we precies op zoek moeten gaan.
 

U zoekt een vacature in Lelystad?

Solide Intermediair is een uitzendbureau waar mensen werken die graag samen met u bekijken wat voor specialismen u in huis heeft. Die met u op zoek willen naar een baan die niet zomaar tijdsbesteding is, maar waar u echt uw ziel en zaligheid in kunt leggen. Een baan, kortom, waar u de voldoening uit kunt halen die nodig is als u graag in uw gekozen branche wilt werken. U vindt bij ons vacatures voor Lelystad op onze website. Staat hier iets voor u tussen? Dan hopen we snel van u te horen.
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close