Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vacatures
inGroningen
inDen Helder
inHarlingen
inScheveningen
inAlmere
inAlmere Buiten
inLelystad
inLelystad
inAlmere
inAlmere

Vacature loodgieter Amsterdam

Vacature loodgieter Amsterdam

Indien u op zoek bent naar een vacature voor loodgieter in Amsterdam, raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Solide Intermediair. We hebben in onze vacaturebank altijd wel banen klaarstaan voor mensen die over kwaliteiten beschikken en die daarbij graag aan de slag willen gaan met een goede baan. Goede loodgieters worden altijd wel gevraagd, we zoeken dan graag samen met u de baan op dit gebied die het beste bij u past. Neem dan ook eens contact met ons op om een afspraak met ons te maken, zodat we samen met u aan de slag kunnen gaan met het vinden van uw droombaan.
 

U heeft een loodgieter vacature in Amsterdam gevonden?

Wellicht heeft u op onze website al een vacature gevonden voor loodgieter in Amsterdam. Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om aan ons door te geven dat u interesse hebt in deze functie. We nemen dan samen met u door wat de functie inhoudt en of dit een baan is die goed op uw kwaliteiten en specialiteiten aansluit. Zo ja, dan brengen we u in contact met het bedrijf waar de functie vandaan komt. We helpen u met het voorbereiden van een sollicitatiegesprek, zodat u goed voorbereid bij het bedrijf langs kunt gaan.
 

Meer weten over een bepaalde loodgieter vacature in Amsterdam?

Indien u meer wilt weten over een bepaalde vacature voor loodgieter in Amsterdam, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. Bij Solide Intermediair bent u aan het juiste adres als u serieus op zoek bent naar een nieuwe baan. U mag altijd een keer bij ons langskomen om persoonlijk kennis met ons te maken. Dit vinden wij ook de beste manier om een goed beeld te krijgen van wat voor baan wij u het beste aan kunnen bieden. Op deze manier kunnen wij de best mogelijk match voor u maken met een werkgever op uw vakgebied.
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close