Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vacatures
inLelystad
inLelystad
inLelystad
inAlmere
inLelystad
inEindhoven

Servicemonteur Amsterdam

Ben jij woonachtig in Amsterdam, of een van de omliggende plaatsen, en wil jij graag aan de slag als servicemonteur voor Amsterdam en omstreken? We hebben dan bij Solide Intermediair vacatures voor je klaar staan. Neem deze eens op je gemak door om te zien welke van deze banen je het meeste op het lijf is geschreven. Heb jij hier een vacature tussen gevonden die je aanspreekt? Dan horen we graag van je. Kom bij ons langs voor een persoonlijk gesprek, zodat we kunnen bekijken wat we aan elkaar hebben. We helpen je graag aan een baan als servicemonteur voor Amsterdam die helemaal bij je past.
 

Onze vacatures voor servicemonteur in Amsterdam doornemen

Werken als servicemonteur is werken in een functie met veel verantwoordelijkheid. Er wordt op vertrouwd dat jij situaties op kunt lossen en dat je ervoor zorgt dat alles goed en veilig werkt. Als jij hier een mooie uitdaging in ziet, dan gaan we graag een keer met je om tafel. Samen bekijken we dan hoe jij invulling kunt gaan geven aan een bepaalde baan. We nemen met je door welke vacatures voor servicemonteur in Amsterdam we beschikbaar hebben en welke van deze functies het beste bij je past. Uiteraard kun je ook de uitgebreide informatie die wij op onze website klaar hebben staan voor je eens doornemen om te zien wat er precies van je wordt verwacht.
 

Zoek jij een baan als servicemonteur in Amsterdam?

Solide Intermediair helpt jou graag aan werk dat bij je past. Als jij die servicemonteur bent waar Amsterdam op zit te wachten, dan zorgen wij dat je snel aan de slag kunt gaan. Je hebt dan de keuze om tijdelijk bij een bedrijf te werken, maar je kunt ook na werving en selectie fulltime bij een bedrijf gaan werken. We zijn zelf ook altijd op zoek naar goede mensen die bij ons in dienst willen komen en die dan door ons gedetacheerd worden. Meer weten? We hebben hier uitgebreide informatie over klaarstaan bij de overige pagina’s van deze website.
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Isabelle Frangiamore vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Isabella Frangiamore

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2023 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close