Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vacatures
inGroningen
inDen Helder
inHarlingen
inScheveningen
inAlmere
inAlmere Buiten
inLelystad
inLelystad
inAlmere
inAlmere

Servicemonteur Rotterdam

Ben jij opgeleid tot servicemonteur of wil jij in dit vak aan de slag? Dan ben je bij Solide Intermediair aan het goede adres. Wij hebben namelijk een groot aantal functies in dit beroep voor je klaarstaan. Wil jij werken als servicemonteur in Rotterdam? Schroom dan niet om deze vacatures eens door te nemen of hier contact over op te nemen met ons. We helpen je dan graag met het maken van een keuze voor de baan die het beste bij je past. Een baan als servicemonteur in Rotterdam is een mooie uitdaging voor iedereen die vol enthousiasme aan de slag wil gaan.
 

Zoek jij vacatures voor servicemonteur in Rotterdam?

Bij Solide Intermediair mag je er op rekenen dat je een functie krijgt aangeboden die jou op het lijf is geschreven. We maken dan ook graag om te beginnen persoonlijk kennis met je, zodat we een goede indruk kunnen krijgen van wat voor werk jij leuk zou vinden. Ook met onze opdrachtgevers maken we altijd persoonlijk kennis, het is dan makkelijker voor ons om voor een perfecte match te zorgen. Wanneer je werkt als servicemonteur in Rotterdam heb je een verantwoordelijke functie. Het is vaak hard werken, maar geeft daardoor ook juist veel voldoening.
 

Neem onze vacatures voor servicemonteur in Rotterdam door

Neem er de tijd voor om in ons bestand die baan als servicemonteur in Rotterdam te vinden die het beste bij je past. Je kunt er dan bij ons voor kiezen om tijdelijk te gaan werken, of fulltime bij het betreffende bedrijf in dienst te treden. Ook heb je de optie om bij ons in dienst te komen en dan door ons gedetacheerd te worden. Ben je ZZP-er en wil je dit ook blijven? Ook dan bieden wij je meerdere verschillende opties. Deze lichten we graag aan je toe in een persoonlijk gesprek, of neem de uitgebreide informatie hierover die we voor je klaar hebben staan eens goed door.
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close