Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vacatures
inDen Helder
inGroningen
inDen Helder
inHarlingen
inScheveningen
inAlmere
inLelystad
inLelystad
inAlmere
inAlmere

Logistiek medewerker Almere

Logistiek medewerker Almere

Bent u op zoek naar een baan als logistiek medewerker? Woont u zelf in Almere of een van de omliggende plaatsen en wilt u het liefst een baan krijgen in de buurt? Dan raden wij u aan om een keer langs te komen bij Solide Intermediair. We hebben namelijk vacatures voor u klaarstaan waarbij u er op kunt rekenen dat u hier een goede baan aan heeft. We hebben veel ervaring met het matchen van de juiste persoon met de juiste baan en gaan hier ook voor u graag mee aan de slag. Bij Solide Intermediair werken mensen die graag eens kennis maken met u, om zo echt de perfecte baan te kunnen vinden.
 

U zoekt logistiek medewerker vacatures in Almere?

We raden u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen in onze vacaturebank om hier te zien wat wij allemaal voor vacatures klaar hebben staan. Zo hebben wij onder andere meerdere vacatures op het gebied van logistiek. Bent u al eerder werkzaam geweest in deze branche? Of heeft u dit nog niet eerder gedaan maar wilt u hier graag een baan in vinden? Dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om met ons door te nemen welke logistiek medewerker vacatures in Almere wij voor u klaar hebben staan.
 

Aan de slag als logistiek medewerker in Almere

Bij Solide Intermediair hebben we veel ervaring met het vinden van banen voor onze mensen. Het is onze belangrijkste taak om te zorgen dat er een match komt op de arbeidsmarkt. Dit houdt in dat wij zorgen dat de juiste persoon bij de juiste baan terecht komt. Hiervoor maken we graag persoonlijk kennis met u, om zo goed mogelijk te weten welke baan er nu het beste bij u past. We zijn actief op het gebied van uitzenden, maar ook werving en selectie. Ook voor outplacement zijn wij in te schakelen. U kunt altijd even een kijkje komen nemen op onze website als u meer wilt weten, of neem even contact met ons op met al uw vragen.
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close