Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vakantiebaan Nijkerk

Wat verwacht jij van een vakantiebaan in Nijkerk? Wil je werken bij een bedrijf waar je lekker kunt verdienen? Of vind je het belangrijk om aan de slag te gaan bij mensen waar je het goed mee kunt vinden. Wat je voorkeur ook is, je mag er op rekenen dat we bij Solide Intermediair een perfecte vakantiebaan in Nijkerk voor je in de aanbieding hebben. Neem de verschillende vakantiebanen in Nijkerk die er op deze website klaarstaan dan ook eens door, om hier te zien welke baan jou het meeste aanspreekt. Je mag hier ook altijd een keer contact over opnemen met ons, om alle opties met ons door te nemen.
 

Een vacature voor een vakantiebaan in Nijkerk

Vakantiebanen zijn er in vele soorten en maten te vinden. Je kunt kiezen voor een baan die je puur voor het geld doet, maar de vraag is dan of je hier wel plezier aan beleeft. Per slot van rekening is het wel je vakantie, en die wil je toch niet doorbrengen bij een bedrijf waar je het niet leuk hebt. Beter is het om een bedrijf te vinden met een goede balans tussen beloning en plezier. We hebben bij Solide Intermediair veel ervaring met het matchen van de juiste persoon met de juiste baan. We verwelkomen je dan ook graag een keer op kantoor om samen met jou de juiste match te kunnen maken.
 

Onze vakantiebanen in Nijkerk doornemen

Als jij bij ons een vacature voor een bijbaan in Nijkerk hebt gevonden die je wel aanspreekt, dan raden wij je aan om gewoon eens contact met ons op te nemen hierover. Samen kunnen we dan bekijken of het betreffende bedrijf het ook ziet zitten om met jou te werken. Bij Solide Intermediair heb je daarbij altijd de kans om door te groeien. Wellicht kan je vakantiebaan zo veranderen in een bijbaan en wellicht zelfs in een vaste baan!
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close