Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vacature zelfstanding werkend kok Amsterdam

Vacature zelfstanding werkend kok Amsterdam

Ben jij op zoek naar werk als zelfstandig werkend kok in Amsterdam? Dan ben je bij Solide Intermediair aan het juiste adres. We hebben mensen in dienst die graag voor jou op zoek gaan naar een baan die bij je past. Kom dan ook een keer bij je langs om met ons kennis te maken en aan ons duidelijk te maken wat jouw wensen zijn op het gebied van werk. We kijken dan samen met jou of er een vacature voor zelfstandig werkend kok in Amsterdam te vinden is die zo goed mogelijk op jouw persoonlijke wensen aansluit.
 

Zelfstandig werkend kok vacatures in Amsterdam bekijken

We hebben bij Solide Intermediair veel ervaring met de arbeidsmarkt. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van wat er hier speelt. Zo kunnen wij zo goed mogelijk inspelen op de behoeftes die u heeft op het gebied van werk. Als wij een mogelijkheid zien om u aan een vacature voor zelfstandig werkend kok in Amsterdam te helpen, dan gaan wij hier ook volledig voor. We zorgen er dan voor dat uw belangen zo goed mogelijk worden behartigd. Dankzij ons brede netwerk kunnen wij in meerdere verschillende sectoren u van dienst zijn. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.
 

Meer weten over onze zelfstandig werkend kok vacatures in Amsterdam?

We vinden het belangrijk om jou aan je droombaan te helpen. Vandaar ook dat we altijd willen kennismaken met de mensen waar we voor aan de slag gaan. Zo hebben we niet alleen een goed beeld van wat jouw wensen zijn op het gebied van werk, maar ook van welke baan er het beste bij je past. We hebben veel ervaring met het matchen van mensen aan werk en zullen altijd ons best doen om de juiste persoon aan de juiste baan te koppelen. We hopen dat we ook voor jou op zoek mogen gaan naar werk.
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Isabelle Frangiamore vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Isabella Frangiamore

Intercedent
Almere

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2021 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Urenregistratie   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close