Login
Close
Inloggen

Solide samenwerking met zelfstandige arbeidsbemiddelaars

Solide Intermediair is ooit gestart als partnerkantoor van een bekende, grote uitzendorganisatie. Dat was een goede zet! Wij konden ons zo concentreren op de commerciële zaken (de bemiddeling zelf), terwijl de financieel-administratieve afhandeling voor ons werd geregeld. Na een paar jaar hebben we de stap gewaagd om zelfstandig, als Solide Intermediair, de markt op te gaan.

En nu gaan wij zelf graag in zee met zelfstandige arbeidsbemiddelaars die als partnerkantoor onder onze naam de markt bedienen. Door onze eigen ervaring weten we wat we deze partners moeten bieden. We kunnen ze volledig ‘ontzorgen’, bieden alle benodigdheden en tools om succesvol te zijn: de beste recruitment- en it-systemen, verloning en facturatie en de verdere afhandeling van alle contracten en juridische aspecten. Onze partnerkantoren kunnen te allen tijde rekenen op de ondersteuning, begeleiding en expertise vanuit het hoofdkantoor in Almere.

Contact

Ben je een zelfstandige arbeidsbemiddelaar, hecht je – net als wij – veel waarde aan kwaliteit en wil je je graag volledig kunnen concentreren op het bemiddelingstraject? Neem dan contact met ons op.

Wil je eerst weten hoe de samenwerking in de praktijk werkt, dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie op onze vestiging te Almere.

Contact

Wij staan voor je klaar

Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Daisy van Ekeren

Assistent Intercedent
Almere

Melisha Otten

Intercedent
Almere

Saskia Kwint

Zelfstandig Partner
Veenendaal en Rhenen

Lotte Boender

Vestigingsassistent
Veenendaal en Rhenen

Copyright © 2019 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Urenregistratie   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.