Login
Close
Inloggen

Solide samenwerking met zelfstandige arbeidsbemiddelaars

Solide Intermediair is ooit gestart als partnerkantoor van een bekende, grote uitzendorganisatie. Dat was een goede zet! Wij konden ons zo concentreren op de commerciële zaken (de bemiddeling zelf), terwijl de financieel-administratieve afhandeling voor ons werd geregeld. Na een paar jaar hebben we de stap gewaagd om zelfstandig, als Solide Intermediair, de markt op te gaan.

En nu gaan wij zelf graag in zee met zelfstandige arbeidsbemiddelaars die als partnerkantoor onder onze naam de markt bedienen. Door onze eigen ervaring weten we wat we deze partners moeten bieden. We kunnen ze volledig ‘ontzorgen’, bieden alle benodigdheden en tools om succesvol te zijn: de beste recruitment- en it-systemen, verloning en facturatie en de verdere afhandeling van alle contracten en juridische aspecten. Onze partnerkantoren kunnen te allen tijde rekenen op de ondersteuning, begeleiding en expertise vanuit het hoofdkantoor in Almere.

Contact

Ben je een zelfstandige arbeidsbemiddelaar, hecht je – net als wij – veel waarde aan kwaliteit en wil je je graag volledig kunnen concentreren op het bemiddelingstraject? Neem dan contact met ons op.

Wil je eerst weten hoe de samenwerking in de praktijk werkt, dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie op onze vestiging te Almere.

Contact

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close