Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

NBBU en Solide Intermediair

Dé brancheorganisatie voor het MKB

Solide Intermediair heeft jarenlang gebruik gemaakt van de diensten van diverse payroll bedrijven. Echter in maart 2018 hebben wij besloten niet meer afhankelijk te willen zijn van derde partijen en daarom hebben wij de weloverwogen beslissing genomen om de salarisadministratie en facturatie zelf te gaan verzorgen. Daardoor hebben wij ons als uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau aangesloten bij dé brancheorganisatie voor het MKB.

De NBBU is de brancheorganisatie voor uitzendbureaus, payroll-bedrijven, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de (flexibele) arbeidsmarkt. Er zijn ruim 1.200 professionele intermediairs bij aangesloten. NBBU-leden moeten betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn, die de wet- en regelgeving in acht nemen en dit is exact waar Solide Intermediair voor staat en naar streeft! 

Werkgevers die op zoek zijn naar personeel, zoeken mensen die gekwalificeerd zijn voor de betreffende functie. Maar niet alleen de kwalificaties zijn belangrijk. Net zo belangrijk is het feit of een werknemer binnen het team of het bedrijf past. Alleen zo ontstaat er een goede match en kan er een duurzame relatie opgebouwd worden tussen werkgever en werknemer. Zoekt u gekwalificeerd én gemotiveerd personeel voor uw openstaande functies? Als uitzendbureau in Almere, is Solide Intermediair de partij die u in contact kan brengen met de juiste werknemer. U heeft hierbij diverse mogelijkheden, zoals al dan niet vast of tijdelijk en een contract op uitzendbasis of via een detacheringscontract. Wilt u toch iemand vast in dienst nemen? Dan voeren wij voor u graag de werving en selectie uit.

Vind via een uitzendbureau in Almere uw droombaan

Heeft u momenteel een baan waar u zich niet meer op uw plaats voelt? Dit kan diverse redenen hebben. Misschien heeft u meer in uw mars en wilt u hogerop komen? Of bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Als uitzendbureau in Almere kunnen wij dan zeker iets voor u betekenen. Mede door onze contacten, hebben wij altijd een aanbod van vacatures beschikbaar door heel Nederland. De vacatures betreffen diverse soorten vakgebieden en op ieder niveau. Ongetwijfeld vindt u een uitdagende functie en dit kan een vaste baan zijn, maar wilt u toch eerst meer flexibel zijn, dan is een contract op uitzendbasis een goede start.

Omdat wij zijn aangesloten bij de NBBU, valt u onder een betrouwbare CAO met goede arbeidsvoorwaarden. Neem gerust contact met ons op, wij willen graag met u kennismaken.

Solide Intermediair zorgt voor de juiste match

Als betrouwbaar bemiddelings- en uitzendbureau in Almere, weten zowel werkgevers als werknemers ons te vinden. Mede door onze centrale ligging in Almere, kunnen wij landelijk opereren, om zo de juiste match te vinden tussen werkgever en potentiële werknemer en dit op basis van ´no cure nog pay´. Of u nu werkgever bent of werknemer, als u wilt weten hoe wij voor u de juiste match kunnen vinden, neemt u dan eens contact met ons op.

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Isabelle Frangiamore vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Isabella Frangiamore

Intercedent
Almere

Assistent Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Stagiaire Uitzendbureau Almere Werving en selectie bureau Detacheringsbureau
Hakim Saaka

Assistent Intercedent
Almere

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Copyright © 2020 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Urenregistratie   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close