Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vacatures
inLelystad
inVertrouwelijk
inLelystad
inLelystad
in's-Hertogenbosch
inLelystad
inAlmere
inLelystad

Werving en selectie Almere

Het vinden van nieuw personeel is niet altijd even makkelijk. Vaak heeft u toch een specifiek beeld voor ogen van de persoon die u in dienst wilt nemen, maar hoe vindt u deze persoon? Voor werving en selectie in Almere raden we u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Solide Intermediair. We hebben experts voor u klaarstaan, die op het gebied van werving en selectie zeer veel ervaring hebben. Als werving en selectiebureau voor Almere hebben we al vele bedrijven aan de goede mensen geholpen. Neem dan ook contact met ons op als u wilt dat wij voor u aan de slag gaan.

Werving en selectie in Almere

Neem voor werving en selectie voor Almere vandaag nog contact op met Solide Intermediair. We gaan graag met u om tafel zitten om samen te bekijken wat voor personeel u zoekt. Is het personeel dat tijdelijk voor een bepaalde functie in aanmerking komt? Of zoekt u iemand die door kan groeien binnen uw bedrijf? We zetten een profiel op papier en gaan aan de hand hiervan op zoek in ons bestand. We hebben in een groot aantal verschillende branches mensen klaarstaan, die graag voor u aan de slag gaan. We gaan zorgvuldig aan de slag met het werven en selecteren van mensen, zodat u er zeker van kunt zijn dat deze helemaal op de hoogte zijn van wat er van ze wordt verwacht.

Meer weten over werving en selectie in Almere?

Als werving en selectiebureau in Almere staan wij altijd voor u klaar, om samen met u de juiste mensen te zoeken. Wij zorgen voor werving en selectie voor Almere en de plaatsen die hier omheen liggen. We hebben filialen in Almere, Lelystad en Veenendaal, waar we graag eens met u gaan praten om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.  

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2023 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close