Login
Close
Inloggen

Veel gestelde vragen

In de afgelopen jaren hebben er een hoop vragen bij ons de revue gepasseerd. De meest voorkomende vragen met uiteraard de antwoorden hebben wij hier gebundeld op deze pagina. Staat het antwoord op jouw vraag er nou niet tussen? Schroom je niet om contact met ons op te nemen. 

Waarom zou ik via uitzendbureau Solide Intermediair aan het werk gaan?

Doordat Solide Intermediair dagelijks op de hoogte is wat er speelt op de arbeidsmarkt zijn wij als uitzendbureau optimaal instaat in te spelen op jouw behoeftes als werkzoekende. Door onze jarenlange ervaring als intermediair op zowel de regionale- en landelijke arbeidsmarkt kunnen wij optimaal jouw belangen behartigen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Ook zijn wij er voor jou als je nu nog een baan hebt, maar toe bent aan een nieuwe uitdaging. 

Daarnaast vergroot het enorm jouw kansen op de arbeidsmarkt zodra je jezelf bij ons inschrijft, omdat wij in de loop der jaren een enorm netwerk hebben opgebouwd in vele sectoren. Je kunt hier ondere andere denken aan de secotren:

  • Zakelijk Dienstverlening
  • Techniek en Industrie
  • Zorg en Welzijn
  • Bouwnijverheid 
  • ICT
  • Transport en Logistiek
  • Productie 
  • Farmacie 
  • Horeca

Staat jouw gewenste sector er momenteel niet tussen? Schroom niet om jezelf in te schrijven via onze site. Ook kun je ons natuurlijk altijd even bellen of mailen met jouw wensen en eisen.

Verdien ik minder salaris als ik via Solide Intermediair werk dan wanneer ik direct bij de opdrachtgever in dienst treed?

Hier kunnen wij kort en krachtig over zijn: NEE!  Wij zijn namelijk verplicht conform CAO / inlenersbeloning jou het zelfde salaris te bieden als werknemers die in vaste dienst werkzaam zijn bij onze opdrachtgever. Gelijk werk gelijk loon! Wel zo eerlijk.

Als ik via Solide Intermediair ga werken, moet ik dit dan doorgeven aan de uitkerende instantie wanneer ik een uitkering geniet?

Mocht je door Solide Intermediair gedetacheerd of uitgezonden worden en je zit in een uitkeringssituatie dan dien je dit door te geven aan jouw uitkerende instantie. Zodra je jouw loonstroken ontvangt kun je deze delen met jouw uitkerende instantie, zodat zij in de gelegenheid zijn om dit eventueel te verrekeken met jouw uitkering. Deel dit optijd en kom niet voor verrassingen te staan.

Bouw ik als werknemer van Solide pensioen op?

Uiteraard! Conform de NBBU CAO voor uitzendkrachten neemt u automatisch deel aan de basis regeling van het StiPP Pensioenfonds na 26 gewerkte weken mits je 21 jaar of ouder bent. Na 52 weken nog steeds werkzaam via ons? Dan gaat u deelnemen aan de plus regeling. Wilt u meer weten omtrent de Stipp Pensioen regeling verwijzen wij u graag door de website van het StiPP pensioen. U kunt hier tevens inloggen met uw DigiD en uw pensioensoverzicht inzien.

Heb ik recht op vakantiegeld? En wanneer wordt het vakantiegeld uitgekeerd?

Uiteraard bouw je bij ons 8% vakantiegeld op over het feitelijk loon (gewerkte uren, vakantiedagen en feestdagen) zodra je voor ons en/of onze opdrachtgever(s) werkzaam bent. Conform NBBU CAO voor de uitzendkrachten keren wij het vakantiegeld uit in de laatste week van de maand mei.

Wat is loonheffingskorting? En moet ik dit toe laten passen?

Loonheffingskorting is een korting op de loonheffing (belasting op arbeid) welke je bij jouw werkgever toe kunt laten passen zodra je in loondienst werkt. Zodra je de loonheffingskorting laat toepassen dan houd dit in dat je netto meer salaris uitbetaald krijgt. Ben je student? Vraag ons dan de studenten- en scholierenregeling toe te passen.

Ben je in loondienst bij meerdere werkgevers? Bekijk dan goed bij welke werkgever je de loonheffingskorting laat toe passen, dit kan immers bij 1 werkgever. Ons advies is om dan de loonheffingskorting toe te laten passen bij de werkgever waarbij je het meeste verdient. Want hoe hoger het loon, hoe hoger de korting op de loonheffingen! Kom je voor ons werken en wil je de keuze voor de loonheffingen wijzigen? Download dan de verklaring van onze site vul deze volledig en ondertekend in en stuur deze naar jouw contactpersoon van Solide Intermediair.

Hoe bereken ik het opgebouwde vakantiedagen saldo om naar uren?

Op jouw loonstrook vind je een tabel met reserveringen, hier vind je alle reserveringen die je bij Solide Intermediair hebt opgebouwd tot nu toe. Achter vakantiedagen vind je een kolom met nieuw saldo dit is het vakantiedagen saldo in geld. Zodra je dit bedrag deelt door jouw brutouurloon heb je het vakantiedagen saldo in geld omgerekend naar vakantiedagen in uren. Zo weet je ook exact hoeveel vakantiedagen aan uren je kunt in boeken in jouw declaratie wanneer je deze wilt opnemen zodra je met vakantie gaat.

Wanneer ontvang ik mijn salaris en loonstrook?

Elke week verwerken wij op meerdere dagen de declaraties welke geaccordeerd in e-UUR staan. Hoe sneller de uren goedgekeurd zijn in e-UUR des te eerder je jouw salaris ontvangt. Uiterlijk op vrijdag ontvang je het salaris op jouw rekening. Ook ontvang je op uiterlijk vrijdag jouw loonstrook. De loonstroken worden per e-mail toegestuurd aan het bij ons bekende mail adres.

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Assistent Intercedent Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Daisy van Ekeren

Assistent Intercedent
Almere

Celine Nagtegaal

Assistent Intercedent
Almere

Copyright © 2020 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Urenregistratie   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.