Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vakantiebaan Barneveld

Wil jij in de vakantie graag wat extra geld verdienen? Misschien wil je sparen voor een vakantie, een scooter of een nieuwe spelcomputer. Ben je daarvoor op zoek naar een leuke vakantiebaan in Barneveld, dan helpen wij je om de baan te vinden waarmee jij je dromen kunt verwezenlijken. Neem dan ook een kijkje tussen de vakantiebanen in Barneveld die wij voor je klaar hebben staan. We bieden je banen aan die je een mooie uitdaging bieden en waar je flink voor aan de slag kunt gaan. Wil je hier meer over weten? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen om je vragen over een van onze banen te stellen.
 

Een vacature voor een vakantiebaan in Barneveld

Als jij aan vakantiewerk denkt, dan denk je wellicht meteen aan een krantenwijk of werk in een supermarkt. Toch zijn dit niet de enige opties die er te vinden zijn. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een ander soort baan te beginnen. Veel van onze klanten zijn op zoek naar mensen die zich in willen zetten. Niet alleen is dit leuk, maar je kunt er ook nog eens flink mee verdienen. We hebben al onze vakantiebanen in Barneveld overzichtelijk voor je bij elkaar gezet. Neem dit overzicht eens door om te zien of hier een vakantiebaan in Barneveld tussen zit die je aanspreekt.
 

Wil je meer weten over onze vakantiebanen in Barneveld

We nodigen je graag uit om eens bij ons langs te komen als je via ons aan de slag wil gaan. Solide Intermediair is gevestigd in Almere. We ontvangen je hier graag, zodat we samen met jou kunnen bekijken wat voor baan er het beste bij je past. We denken dat je pas echt goed werk kunt doen als je bij een bedrijf komt te werken waar je het leuk vindt en waar je goed met de mensen op kunt schieten. Vandaar ook dat we altijd ons uiterste best doen om een bedrijf te vinden waar een echte klik aanwezig is.
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close