Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vacatures supply chain Amsterdam

Vacatures supply chain Amsterdam

Ben jij op zoek naar een baan in de supply chain in Amsterdam? Dit is een gevarieerde plek waar meerdere verschillende banen in te vinden zijn. We hebben bij Solide Intermediair meerdere vacatures voor je klaarstaan, waar je altijd even tussen kunt kijken om te zien of hier een baan voor jou tussen zit. Je kunt zelf even een kijkje komen in onze online vacaturebank, maar je mag ook contact met ons opnemen en een keer persoonlijk kennis met ons komen maken. We gaan dan met je in gesprek om goed in beeld te krijgen wat je kwaliteiten en specialiteiten zijn, zodat we de perfecte baan voor jou kunnen zoeken.
 

Supply chain vacatures in Amsterdam bekijken

We raden u aan om gewoon een keer een kijkje te komen nemen bij de vacatures die we allemaal voor u online hebben staan. We zijn werkzaam in een groot aantal verschillende branches, de supply chain behoort hier ook toe. We zorgen er altijd voor dat we op de hoogte zijn van wat er op uw vakgebied speelt, zodat we altijd mooie banen aan onze vacaturebank toe kunnen voegen. We hebben vele jaren ervaring als intermediair, zowel regionaal als nationaal. We weten dan ook als geen ander hoe we jouw belangen het beste kunnen behartigen.
 

Meer weten over werken in de supply chain?

Als jij een baan zoekt in de supply chain, dan is het goed om hier eens contact over op te nemen met ons. We hebben namelijk meerdere vacatures op dit gebied voor je klaarstaan en raden je van harte aan om hier eens een kijkje tussen te nemen. Als je bij ons langskomt voor een persoonlijk gesprek gaan we samen met jou bekijken wat voor baan jouw echte droombaan is, hoeveel uur je wil werken en welke regio's er voor jou allemaal mogelijk zijn. We hopen dan ook snel een keer van je te horen.
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close