Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vacature schilder Almere

Vacature schilder Almere

Bent u werkzaam als schilder en bent u nu op zoek naar een nieuwe baan? Of wilt u graag gaan beginnen als schilder en wilt u nu een plek vinden waar hier vacatures voor klaarstaan? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij Solide Intermediair. We hebben namelijk een groot aantal functies voor u klaarstaan. Ook naar professionele schilders in Almere en omstreken wordt regelmatig gezocht door de bedrijven waar wij mee samenwerken. We hebben altijd wel een schilder vacature in Almere die u op het lijf is geschreven. Anders houden wij u natuurlijk op de hoogte als deze functie wel bij een van onze partners vrijkomt.
 

Aan de slag met een vacature voor schilder in Almere

We hebben bij Solide Intermediair altijd werk voor mensen die serieus aan de slag willen. Bent u een gepassioneerde schilder die het liefste vandaag nog aan de slag gaat? Dan gaan wij ons best voor u doen. Neem dan ook even een kijkje in onze vacaturebank, waar we altijd onze meest actuele vacatures voor u klaar hebben staan. Wellicht vindt u hier al een vacature die helemaal aansluit op uw wensen, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat u niet meteen de functie vindt die het beste bij u past. We gaan dan graag eens met u om tafel zitten om met u door te nemen wat u precies zoekt.
 

Meer weten over Solide Intermediair?

Als u meer wilt weten over ons bedrijf en ons werk als intermediair, dan kunt u hier natuurlijk altijd even contact over opnemen met ons. Bij voorkeur spreken we u een keer in het echt, zodat we een goede indruk kunnen krijgen van uw wensen en kwaliteiten. Aan de hand hiervan kunnen wij dan zorgen voor de beste match die er te vinden is. Meer weten? U kunt dan ook altijd even bellen of mailen. We nemen dan door wat wij voor u kunnen betekenen en kunnen ook gelijk een afspraak met u maken.
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close