Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

Uitzendbureau Veenendaal

Uitzendbureau Veenendaal

U bent op zoek naar mensen die snel voor u aan de slag kunnen gaan, maar heeft zelf geen tijd om hier uitgebreid naar te gaan zoeken? U wilt dan natuurlijk toch graag dat u mensen voor u te werken krijgt die capabel zijn en die een belangrijke bijdrage gaan leveren aan uw bedrijf. We raden u dan aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij Solide Intermediair. Wij hebben namelijk een zeer uitgebreide database met mensen die op meerdere verschillende gebieden aan de slag kunnen. Wij zorgen dat er een vakbekwame werknemer bij u aan de slag gaat. Neemt u anders contact met ons op om onze mogelijkheden met ons door te spreken?

Op zoek naar een uitzendbureau in Veenendaal?

Het is belangrijk om niet zomaar iemand in dienst te nemen als u nieuw personeel zoekt. Het is vaak ook goed om iemand niet meteen in dienst te nemen. Dit levert u namelijk een hoop administratieve rompslomp op, waar nog eens bij komt dat u iemand niet zomaar kunt laten gaan als blijkt dat deze persoon toch niet de juiste is voor de functie. Met Solide Intermediair haalt u een partner in huis die als geen ander weet wat er komt kijken bij het vinden van het juiste personeel. Wij hebben daarbij de verantwoordelijkheid over deze persoon. Bevalt hij of zij? Dan kan deze persoon bij u in vaste dienst komen? Klikt het toch niet helemaal? Dan zorgen wij dat alles verder netjes wordt afgehandeld.

Meer weten over ons uitzendbureau voor Veenendaal?

Wilt u meer weten over ons uitzendbureau voor Veenendaal? Neem dan eens contact met ons op voor een afspraak. We gaan graag eens met u om tafel zitten om al uw wensen op dit gebied met u door te nemen. We stellen een duidelijk profiel op, aan de hand waarvan wij voor u gaan kijken welke persoon in ons bestand het beste bij u past. 

Vacatures
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inErmelo
inHarlingen
inDen Helder
inAlmere

Wij staan voor je klaar

Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Daisy van Ekeren

Assistent Intercedent
Almere

Heena Nanhoe

Stagiair Intercedent
Almere

Saskia Kwint

Zelfstandig Partner
Veenendaal en Rhenen

Lotte Boender

Vestigingsassistent
Veenendaal en Rhenen

Een greep uit onze Relaties

Contact

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Copyright © 2019 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Urenregistratie   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.