Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Uitzendbureau Lelystad

U bent op zoek naar professionele mensen die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan uw bedrijf? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Solide Intermediair. We hebben namelijk een uitgebreid bestand met mensen klaarstaan, die graag bij u aan de slag gaan. Als uitzendbureau voor Lelystad hebben we veel ervaring met het zoeken van de juiste mensen voor de bedrijven die met ons in zee gaan. Wilt u hier meer over weten? In een persoonlijk gesprek lichten we graag voor u toe wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Aan de slag met ons uitzendbureau in Lelystad

U zoekt gekwalificeerd personeel dat voor een bepaalde periode bij u komt werken. Personeel dat eventueel ook langer kan blijven, indien de werkzaamheden helemaal naar wens worden uitgevoerd. Maar u vindt het een risico om direct iemand fulltime in dienst te nemen? Wij nemen dan de eerste maanden alle verantwoordelijkheden op ons. We gaan voor u op zoek naar mensen, waarbij u de uiteindelijke keuze heeft. De eerste periode zorgen wij voor de administratieve taken, waarbij we deze mensen ook zullen uitbetalen. Mocht u na deze eerste periode verder willen gaan met dit tijdelijke personeel, dan dragen wij alle verantwoordelijkheden aan u over.

Een uitzendbureau in Lelystad inschakelen

U bent op zoek naar mensen die zo snel mogelijk bij u aan de slag kunnen gaan, maar heeft eigenlijk niet de tijd om hier zelf naar op zoek te gaan? Bij Solide Intermediair werken mensen die veel ervaring hebben met het zoeken van het juiste personeel. U kunt dit dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op voor een afspraak. We gaan dan met u om tafel zitten om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ons kunt u er op rekenen dat de juiste mensen voor u komen te werken.  

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close