Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vacatures
inDen Helder
inGroningen
inDen Helder
inHarlingen
inScheveningen
inAlmere
inLelystad
inLelystad
inAlmere
inAlmere

Timmerman vacatures Almere

Timmerman vacatures Almere

Wilt u een vacature voor timmerman in Almere vinden die aansluit op de wensen die u op professioneel gebied heeft? Dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij Solide Intermediair. We hebben een groot aantal goede vacatures voor u klaarstaan, waar ongetwijfeld ook een vacature tussen staat die helemaal aansluit op uw wensen en eisen. U kunt hier natuurlijk ook altijd even contact over opnemen met ons. We nemen dan alle mogelijkheden die er op dit gebied zijn met u door. Welke vacature sluit het beste aan op uw specifieke kwaliteiten?
 

Een vacature voor timmerman in Almere vinden

Er is altijd werk te vinden voor vakmensen die serieus aan de slag willen gaan. Ambachtslieden als timmermannen worden veel gevraagd. We hebben deze vacatures bij Solide Intermediair dan ook zeer regelmatig klaarstaan. Wilt u hier meer over weten of gelijk inschrijven voor een bepaalde vacature? Dat kan natuurlijk altijd. We vinden het prettig als u dan een keer bij ons langskomt, zodat we met u door kunnen nemen wat uw kwaliteiten en specialiteiten zijn, maar ook wat u precies voor baan zoekt. We hebben de beste banen voor u klaarstaan in onze vacaturebank.
 

Meer weten over een bepaalde vacature?

Als u aan de slag wilt als timmerman, dan is het goed om onze timmerman vacatures in Almere eens goed door te nemen. We hebben regelmatig van deze vacatures voor u klaarstaan. Indien u naar een dergelijke functie op zoek bent kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen, zodat wij voor u op zoek kunnen gaan naar een baan die het beste bij u past. Solide Intermediair is een bedrijf waar mensen werken die het beste met u voorhebben. Samen zorgen wij ervoor dat u een nieuwe baan vindt die helemaal op uw wensen aansluit!
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close