Referenties Solide Intermediair

Las- en konstruktiebedrijf Niekamp

​“Sinds de oprichting van Solide Intermediair maakt Las en Konstruktiebedrijf Niekamp met veel plezier gebruik van haar diensten. Vooral de flexibiliteit en de drang om altijd de juiste personen aan te bieden waarderen wij enorm. Dat wij in een economische moeilijke tijd, waarin er vele aanbieders van flexibel personeel zijn, steevast kiezen voor Solide Intermediair zegt wat mij betreft genoeg over de kwaliteit en servicegerichtheid van dit bedrijf."

FisherFarma

"Sinds februari 2015 doen wij zaken met Solide Intermediair. Dit is voor ons een garantie voor kwalitatief goed en betrouwbaar personeel, korte communicatielijnen en zeer scherpe tarieven."

Schildersbedrijf Mercier


Wij hebben nu een paar jaar een samenwerking en ik ken maar weinig uitzendbureaus die zo eerlijk en content zijn met hun klanten en personeel als jullie. Dit is niet om een verhaal mooier te maken dan het is, maar zo ervaar ik het in ieder geval. Jullie ( en dan bedoel ik het hele team ) staan altijd voor me klaar als ik mensen nodig heb. Lukt dit even niet dan houden jullie me er altijd van op de hoogte en dat vind ik gewoon heel prettig. Ook het persoonlijke contact tussen ons is gewoon heel prettig... even geen werk maar gewoon koetjes en kalfjes met een bak koffie erbij kan gewoon. Over de omgang tussen jullie en het personeel kan ik het volgende zeggen... ik heb een beetje geïnformeerd bij diverse mensen die bij mijn lopen via jullie en die vertellen mijn dat ze erg tevreden zijn. Om alles kort samen te vatten hoop ik dat wij nog een leuke en lange samenwerking mogen hebben.