Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Logistiek werk Amersfoort

Wil jij graag werken in de logistiek en ben je nu op zoek naar een baan die bij je past? Bij Solide Intermediair ben je aan het juiste adres voor logistieke vacatures die jou een mooie uitdaging bieden. Neem dan ook een kijkje in ons assortiment om hier te zien wat voor advertenties je allemaal bij ons kunt vinden. Voor logistiek werk in Amersfoort hebben we meerdere vacatures klaarstaan. Staat hier een vacature voor logistiek werk in Amersfoort tussen die jij wel ziet zitten? Dan horen we graag van je en gaan we samen bekijken of dit een functie is waar jij invulling aan kunt geven.
 

Werk in de logistiek in Amersfoort

Als jij vacatures voor logistiek werk in Amersfoort zoekt, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Ons uitzendbureau heeft namelijk altijd werk in deze hoek beschikbaar. Je hebt dan bij ons de mogelijkheid om via verschillende constructies aan de slag te gaan. Zo kun je tijdelijk via ons aan de slag op uitzendbasis. Vaak nemen we echter ook mensen in vaste dienst, waarna deze door ons worden gedetacheerd. De derde optie is dat wij alleen voor de werving en selectie zorgen en dat je daarna fulltime bij het bedrijf gaat werken. Ook voor ZZP-ers hebben we op het gebied van logistiek werk in Amersfoort dan nog meerdere opties. We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.
 

Vacatures in logistiek werk in Amersfoort

Elders op deze website vind je al onze vacatures overzichtelijk bij elkaar. Neem hier dan ook een kijkje om te zien wat voor vacatures wij allemaal voor je klaar hebben staan. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en kundige mensen, die zich helemaal in willen zetten voor een van onze opdrachtgevers. We maken dan graag eerst persoonlijk kennis met je, zodat we een goede indruk krijgen wat we aan elkaar hebben. Wij hebben banen door heel Nederland voor je klaarstaan.
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close