Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vacatures
inDen Helder
inGroningen
inDen Helder
inHarlingen
inScheveningen
inAlmere
inLelystad
inLelystad
inAlmere
inAlmere

Financiele vacatures Amsterdam

Financiele vacatures Amsterdam

Bent u op zoek naar een baan op de financiele markt in Amsterdam? Er zijn veel van dit soort banen te vinden in onze hoofdstad. Amsterdam is niet voor niets een belangrijke stad op financieel gebied, zowel nationaal als internationaal. Hoe vindt u nu echter precies die vacature die het beste bij u past? Hiervoor bent u bij Solide Intermediair altijd aan het juiste adres. We hebben veel ervaring in een groot aantal verschillende branches en kunnen u ook helpen met het vinden van een baan op financieel gebied. Er zijn heel wat verschillende soorten werk die met financien te maken hebben, we nemen alle mogelijkheden graag een keer met u door.
 

Vacatures in financieel Amsterdam

Bij Solide Intermediair maakt het niet uit hoeveel ervaring u heeft op de arbeidsmarkt. We gaan graag voor u aan de slag als u een baan zoekt voor mensen die vele jaren ervaring hebben, maar ook als u net aan het begin van uw carriere staat. Dit nemen we graag een keer met u door. U kunt ons altijd even bellen of mailen, maar we maken het liefst ook een keer persoonlijk kennis. Op deze manier kunnen wij het beste een beeld krijgen van wat uw wensen zijn op financieel gebied. Zo is het makkelijker voor ons om de perfecte match te maken.
 

Meer weten over een financiele vacature in Amsterdam?

Als u een kijkje heeft genomen op onze website en daar een financiele vacature in Amsterdam heeft gezien die u aanspreekt, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen te stellen hierover. Samen met u bekijken we dan of deze vacature bij u past. We hebben heel wat vacatures in financieel Amsterdam in ons bestand en hier komen ook steeds nieuwe vacatures bij. Schroom dan ook niet om regelmatig eens op onze website te kijken wat er allemaal te vinden is op dit gebied.
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close