Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

Detachering Utrecht

 

U heeft een bedrijf en bent nu op zoek naar mensen die tijdelijk bij u kunnen werken? Heeft u hiervoor dan wel eens aan detachering gedacht? Bij detachering zorgt een detacheringsbureau ervoor dat er tijdelijk mensen bij u komen werken. Deze mensen blijven in dienst bij het detacheringsbureau, dat alle administratieve taken op zich neemt. U bent dan degene die deze mensen aanstuurt bij uw bedrijf. Ze doen wat u van ze verlangt en zullen zich hierbij volledig inzetten. De mensen van Solide Intermediair weten als geen ander wat er van een goede werknemer wordt verwacht.

Het detacheringsbureau voor Utrecht en omstreken

Voor detachering in Utrecht neemt u vandaag nog contact met ons op. Wij gaan dan samen met u bekijken wat voor mensen u zoekt en wat voor taken deze allemaal bij u moeten uitvoeren. Aan de hand hiervan gaan we dan binnen ons bestand op zoek naar de perfecte persoon voor uw bedrijf. We maken een selectie, waarna u de eindbeslissing neemt over wie er bij u aan de slag gaat. Deze persoon blijft dan bij ons in dienst, maar wordt door u aangestuurd. Wij verzorgen alles op administratief gebied, zodat u hier verder geen omkijken meer naar heeft. Op deze manier kunt u zich blijven concentreren op alles wat met het werk te maken heeft, zonder dat u omkijken heeft naar papierwerk waar u eigenlijk geen tijd voor heeft.

Meer weten over detachering in Utrecht?

Ons detacheringsbureau voor Utrecht staat altijd voor u klaar. Het maakt hierbij niet uit voor welke periode u mensen zoekt. Wij zorgen ervoor dat er mensen bij u komen werken die professioneel zijn en die zich vol overgave op hun werk bij u zullen storten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. We vertellen u dan alles over wat Solide Intermediair voor u kan betekenen op het gebied van detachering bij Utrecht en omstreken.

Wij staan voor je klaar

Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Daisy van Ekeren

Assistent Intercedent
Almere

Heena Nanhoe

Stagiair Intercedent
Almere

Saskia Kwint

Zelfstandig Partner
Veenendaal en Rhenen

Lotte Boender

Vestigingsassistent
Veenendaal en Rhenen

Een greep uit onze Relaties

Contact

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Copyright © 2019 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Urenregistratie   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.