Login
Close
Inloggen

De sterke  schakel in arbeidsbemiddeling

Bekijk onze vacatures

De solide  schakel in arbeidsbemiddeling

Laat je CV hier achter

Bekijk onze vacatures

Solide Intermediair maakt de juiste match voor vast of flexibel werk

Uitzendbureau, detacheerder en werving-en-selectiebureau

Solide Intermediair is een uitzendbureau, detacherings- en werving- & selectiebureau en ondersteunt ook zzp’ers en hun opdrachtgevers. Dus:

  • zoekt u een nieuwe medewerker, in vaste dienst of op flexibele basis?
  • zoekt u een vaste of flexibele baan of een nieuwe opdracht?

Dan maken we graag kennis. U kunt bij ons terecht voor alle functieniveaus en alle vakgebieden.

De ‘personal touch’ voor de juiste match

Solide Intermediair maakt graag persoonlijk kennis met opdrachtgevers en met de medewerkers die via ons bij hen gaan werken. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tot stand brengen; op basis van no cure no pay. We werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere in heel Nederland, met name in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Vacatures
inDen Helder
inGroningen
inDen Helder
inHarlingen
inScheveningen
inAlmere
inLelystad
inLelystad
inAlmere
inAlmere

Bijbaan Soest

Wil jij een bijbaan beginnen in Soest en ben je nu op zoek naar een functie die bij jou past? Neem dan een kijkje bij de vacatures voor bijbanen in Soest die wij voor je klaar hebben staan. Bij Solide Intermediair vind je een enthousiast en professioneel team, dat er graag voor zorgt dat jij straks werk hebt waar je al je ambities en competenties in kwijt kunt. Je mag altijd contact met ons opnemen om een afspraak met ons te maken om samen met ons op zoek te gaan naar een geschikte vacature voor een bijbaan in Soest.
 

De leukste bijbanen voor Soest en omstreken

Een goede bijbaan moet eigenlijk aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet het een baan zijn die je ligt en waar je goed in bent. Zo kun jij je werk met plezier doen, maar ook is je baas ook tevreden. Daarnaast moet het een baan zijn met goede voorwaarden en is het ook belangrijk dat je goed past binnen de bedrijfscultuur. We zijn ervan overtuigd dat een dienstverband pas echt een succes kan zijn als er een goede klik is tussen werkgever en werknemer. We kijken graag samen met jou in wat voor soort werkomgeving je het beste kunt gedijen.
 

De perfecte vacature voor een bijbaan in Soest vinden

Bij Solide Intermediair vind je altijd bijbanen in jouw regio. Als jij bijbanen in Soest door wil nemen, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Deze banen ga je namelijk eenvoudig in onze vacaturebank terugvinden. Je bent bij ons ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar een vaste baan, of als je door ons gedetacheerd wil worden bij onze partners. We hebben hier elders op deze website uitgebreide informatie over klaarstaan, we raden je dan ook aan om deze eens door te nemen. Contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen kan natuurlijk ook altijd!
 

Wij staan voor je klaar

Eigenaar Solide Intermediair 036-8413791 Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Consultancy Uitzendbureau. Personeelsbeheer. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil.
Maikel Dijkhuis

Eigenaar
Almere

Team Solide Intermediair Almere. Uitzendbureau Almere, Detacheringsbureau Almere, Werving en Selectiebureau Almere. Wij staan voor je klaar! Advisering Flexibele schil. 036-8413791
Jennifer Dijkhuis

Eigenaresse
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791  Dennis Lücken vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad
Dennis Lücken

Intercedent
Almere

Intercedent Solide Intermediair Almere 036-8413791 Wordt jij onze collega? vacatures Almere Uitzendbureau Almere Uitzendbureau Lelystad vacatures Lelystad
Jouw naam

Wordt jij onze nieuwe collega? Contacteer ons!

Een greep uit onze Relaties

Contact

Wij maken graag persoonlijk kennis met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten (en met potentiële samenwerkingspartners), om de juiste match te kunnen maken.

Stuur ons een Whatsapp of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact home

Copyright © 2024 Solide Intermediair   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Downloads   |  Privacy
Solide Intermediair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close